Särskild Vårrabatt och flera hudvårdstips

Hej bästa kund!

Den här veckan är vi glada att kunna presentera en särskild vårrabatt till dig.

När du beställer för minst 600 kr här i webbutiken eller i vår fysiska butik på Kungsholmen, får du 15% rabatt med rabattkoden: Vår15. Lägg in den som rabattkod i kassan vid beställning. I butiken får du rabatten automatiskt.

Vi har dessutom 25 kr i rabatt på vår ansiktsolja; Sápmi Glow – Facial Oil 30 ml. Om du väljer att nyttja båda våra rabatter så kommer ansiktsoljan endast kosta dig 272 kr. Billigare än så blir det inte!

Vår vårrabatt gäller i hela butiken och webbutiken, inte bara på hudvården.

Om du vill lära dig mer om hudvård och i synnerhet om oljor och få en massa bra tips, så är du välkommen att följa mig på min privata blogg, där det kommer komma upp en massa hår- och hudvårdstips. Det senaste inlägget handlar om vilka oljor som är bra för just DIN hud! Det hittar du HÄR! Varmt välkommen till den gamla avdammade bloggen, som en gång i tiden var en stor och prisvinnande (bl.a. Stora Bloggpriset). Nu skakar jag liv i den igen. 🙂

Eid al-fitr

Under denna vecka firas Valborg och Eid al-fitr firas troligen på måndag den 2/5. Dessa högtider uppmärksammar vi med fina paketerbjudanden som du kan hitta HÄR!

Majbrasa

En fortsatt fin vecka önskar

Fatou Lusi och medarbetare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.