Särskild Vårrabatt och flera hudvårdstips

Hej bästa kund!

Den här veckan är vi glada att kunna presentera en särskild vårrabatt till dig.

När du beställer för minst 600 kr här i webbutiken eller i vår fysiska butik på Kungsholmen, får du 15% rabatt med rabattkoden: Vår15. Lägg in den som rabattkod i kassan vid beställning. I butiken får du rabatten automatiskt.

Vi har dessutom 25 kr i rabatt på vår ansiktsolja; Sápmi Glow – Facial Oil 30 ml. Om du väljer att nyttja båda våra rabatter så kommer ansiktsoljan endast kosta dig 272 kr. Billigare än så blir det inte!

Vår vårrabatt gäller i hela butiken och webbutiken, inte bara på hudvården.

Om du vill lära dig mer om hudvård och i synnerhet om oljor och få en massa bra tips, så är du välkommen att följa mig på min privata blogg, där det kommer komma upp en massa hår- och hudvårdstips. Det senaste inlägget handlar om vilka oljor som är bra för just DIN hud! Det hittar du HÄR! Varmt välkommen till den gamla avdammade bloggen, som en gång i tiden var en stor och prisvinnande (bl.a. Stora Bloggpriset). Nu skakar jag liv i den igen. ?

Eid al-fitr

Under denna vecka firas Valborg och Eid al-fitr firas troligen på måndag den 2/5. Dessa högtider uppmärksammar vi med fina paketerbjudanden som du kan hitta HÄR!

Majbrasa

En fortsatt fin vecka önskar

Fatou Lusi och medarbetare

Lämna ett svar