25% rabatt i 24 timmar

Webbutiken har flyttats och uppdaterats. Dessutom kan du nu komma in i webbutiken oavsett om du skriver in fatouspassion.se eller fatouspassion.com i adressfältet.

Dessvärre tog uppdateringen längre tid än vi beräknat.

25% rabatt I 24 timmar

Som kompensation för det tekniska strulet, samt för att fira att vi nu underlättat för er kunder genom att använda båda alternativa namnen .se och .com så ger vi nu 25% rabatt på ALLT i webbutiken under 24 timmar, med början fredag 3/6 kl 07.00 och som sagt alltså 24 timmar framåt.

Passa på att fylla varukorgen till max och ladda med hudvård under sommarens hetaste REA med rabattkoden: ”kompensation25”.

Vi har även bytt kundmailsmetod. Om du inte fått veckans kundmail, kika gärna i din skräppost. Om du inte brukar få några utskick så maila oss att du önskar det, så löser vi det. Maila oss på: info@fatouspassion.se

Om du inte önskar fler kundmail, så klicka i längst ned i mailet på ”unsubscribe”.

Bakotous Whipped Shea Butter

Denna vecka har vi 100 kr rabatt på Bakotous Whipped Shea Butter 400 ml. Rabatten är inlagd och klar. Vid köp av 2 burkar Bakotous Whipped Shea på 400 ml, så får du en Bakotous Whipped på 75 ml på köpet (värde: 145 kr). Missa inte våra fina paketerbjudanden också!

En riktigt fin fredag och kommande helg önskar vi på Fatous Passion!

Lämna ett svar