Fatous Passion är nominerade i Stockholm Beauty Week Award 2022

Det känns så roligt att vi nu är nominerade i Stockholm Beauty Week Award 2022. (SBWAs Facebook)

Fatous Passion är nominerade med flera produkter i Stockholm Beauty Week Award 2022

HÄR kan du läsa vad finaste Malin Tilja i juryn skriver om våra produkter på sin blogg;

Fatous Passion

Sápmi Glow – Facial Oil  är doftfri och innehåller blåbärsfröolja, hallonfröolja. havtornsolja, tistelolja, nyponfröolja ,granatäppleolja, aprikoskärnolja, Solrosolja och naturlig Vitamin E. Ansiktsoljan passar alla hudtyper, från torr till fet hud och samtliga oljor är kallpressade, ekologiska och av mycket hög kvalitet. Oljan har anti-agingegenskaper och tillför gott om näring. 30 ml, 345 kronor.

Omies Facial Scrub med African Black Soap och nyponfröpulver är en spännande produkt, som har en naturligt och mild skrubbande effekt. Nyponfröpulver är ett skonsamt och antiinflammatoriskt peelingämne, så med Omies facial scrub får huden i ansiktet hjälp till lyster och spänst och att förebygga hudproblem. Färgerna är naturliga Mica-färger och doften kommer från välgörande eteriska oljorna citrongräs och tea tree.

Nu till de läckra burkarna

Fatous Whipped Shea Butter ( den gula)

Ett vispat sheasmör med endast fyra ingredienser: ekologiskt sheasmör, ekologisk och eterisk apelsinolja, e-vitamin och ljusgul naturfärg.

Bintas Coco-Mango Oil utan kokosolja  ( den rosa) fungerar både som hår och kroppsolja. Bintas Coco-Mango Oil utan kokosolja har en bas av sheasmör, blandad med arganolja, mangosmör, e-vitamin och doftessens av mango och kokos. Finns även med kokosolja för den som önskar.

Sierra Whipped Shea Butter ( den vita)Ett vispat sheasmör med endast tre ingredienser: ekologiskt sheasmör, allergenfri* doft (jasmin) och e-vitamin

Amies Whipped Soft Soap (lila/blå) är en vispad krämig tvål med baobabolja i. Den har en doft av white musk och används som vanlig tvål till hela kroppen.

Alla dessa doftar väldigt gott och smälter fint på huden. Finns i olika storlekar och priser. Klicka på länken ovan för mer info. Visst ser de smarriga ut!”

Så härliga omnämnanden och vi hoppas, hoppas att fler människor nu kan ta del av våra härliga, naturliga produkter med så underbart innehåll!

Lämna ett svar