LIVE SHOPPING

I morgon, torsdag den 1/9 kl 19.00 har vi vår andra Live Shopping. Det var så roligt förra gången att vi är tvungna att göra om det. Så boka nu in dina torsdagskvällar under hösten till kl 19.00. Ställ ditt alarm på mobilen och häng med oss på roliga höstkvällsshoppingar.

Vår Live Shopping Premiär

Vad ska vi göra då under dessa Live Shoppings? Jo, Fatou (grundare av Fatous Passion) och Maria (Ekologisk hudterapeut) håller i alla fall i de allra första. Fatou berättar om innehållet i produkterna och även om tillverkningen. Maria ger tips på hur du bäst kan använda dem och även lite allmänna hudvårdstips och du har även möjlighet att ställa frågor i chatten.

Sen har du alltså möjlighet att shoppa under själva liven, till extra förmånliga priser och tävlingar kommer också sättas upp där du kan vinna fina priser. Men mest av allt: vi ska ha ROLIGT!!

Under vår premiär hade vi så roligt att vi drog över tiden rejält och höll på i nästan två timmar. Framöver ska vi försöka hejda oss lite och begränsa oss till ca en timme. Men självklart ska vi inte ha mindre roligt för det.

Var kan du följa vår live? Du kan följa oss i liven i vår kanal på Instagram HÄR, men även på vår Facebooksida HÄR, då vi sänder på båda ställen. Vi blir jätteglada om du vill delta och extra glada om du vill dela under själva liven så att även dina vänner kan hänga med.

Lämna ett svar