Nu är det dags att rösta och vi behöver DIN hjälp

Att våra produkter är bra vet jag redan. Jag vet ju exakt vad jag har för innehåll till dem och hur jag skapar dem. Nu är flera av mina produkter nominerade i Stockholm Beauty Week Award.

För att komma vidare nu behöver jag alla våra fina kunders hjälp! Jag behöver din röst för att ha en chans och jag hoppas du ger mig den möjligheten.

Samtliga nominerade salonger, produkter och kliniker hittar du HÄR!

Några av våra nominerade produkter i Stockholm Beauty Week Award

För att rösta på oss skriver du till exempel:

Bästa ansiktsolja: Fatous Passion Sápmi Glow – Facial Oil

Bästa ansiktspeeling: Fatous Passion African Soap Face Bar Scrub

Bästa kroppsprodukt: Fatous Passion Handmade Whipped Body Butter

Bästa tvål: Fatous Passion Handmade Whipped soap

Bästa Leave in/Balsam/Serum/olja: Fatous Passion MAMAS LYXIGA HÅROLJA – PARFYMFRI

Reglerna är enkla:

Hur du röstar.

Rösta per kategori, ange i rubriken vilken kategori du röstar på tex RÖSTA KLINIK eller RÖSTA Bästa hudvårdsserie och skriv i mailen till osa@stockholmbeautyweek.se vem eller vad du rösta på och skriv gärna en motivering (ej obligatoriskt).

Jag blir otroligt glad om du vill rösta på oss då det här är den allra första tävling jag deltar i med mina produkter (mina produkter har dock varit med i tävlingar genom återförsäljare tidigare och där vunnit priser).

Älskar du alla dessa produkter ovan, så kan du förstås bara kopiera min lista ovan och maila den till ovanstående mail.

Som TACK från oss på Fatous Passion så kan du välja att vidarebefordra mailet även till oss på info@fatouspassion.se eller lägga in oss som hemlig mottagare så är du med i en tävling där du kan vinna en Give Away till ett värde av 1000 kr från oss.

Vill du gå på prisutdelningen på Grand Hotel den 22/11? Klicka då HÄR och läs mer om hur du skaffar en biljett!

STORT TACK på förhand!!

Lämna ett svar