Veckans erbjudanden, Vecka 50

Måndag morgon och det är då jag brukar lägga upp nya erbjudanden inför den kommande veckan. Den här gången håller vi dock kvar helgens Julmarknad en dag extra, för er som kanske haft annat att göra under helgen.

Vi kör alltså 20 % rabatt på ALLT i webbutiken med rabattkoden: femmes även idag, måndag.

Samtliga paketerbjudanden kommer också ligga kvar under dagen.

I dag är det även sista dagen för två av våra nyheter för i år, som vi normalt inte säljer i webbutiken, nämligen Fatous Whipped Shea Butter med doft av den eteriska oljan: Apelsin, samt Bakotous Whipped Shea Butter med härlig doft av den allergenfria doften mango och papaya. Dessa finns uppe i webbutiken sista dagen idag, måndag, sen vet vi inte när den dyker upp nästa gång igen.

De två julerbjudandena som finns uppe nu, kommer även de att ligga kvar under måndagen, men observera att det endast finns 3 paket kvar av det stora julpaketet och 4 kvar av det lilla julpaketet.

På tisdag får vi se vilka erbjudanden som kommer härnäst…

Lämna ett svar