Hur fantastiskt som helst!

Vi inleder den här veckan med ett fantastiskt erbjudande på vår mest älskade produkt; Sápmi Glow- Facial Oil.

Om du inte redan provat den, så har du en bra chans nu! Vi ger 50 kr i rabatt på 30 ml och hela 150 kr i rabatt på vår stora flaska på 100 ml.

Den här produkten ger dig guldkant på vardagen och du kommer känna dig värd den här lyxen när du använder vår ansiktsolja. Den är vegansk, ekologisk och samtliga oljor är kallpressade.

Vår Sápmi Glow- Facial Oil är dryg, skonsam och passar både torr, fet och blandhy. En ansiktsolja blir inte bättre än så här!

Sápmi Glow-Facial Oil

Innehållet är inte bara lyxigt, utan har även antiagingegenskaper och passar även dig med känslig hud.

Då ansiktet är den hud som är känsligast har vi valt att göra den parfymfri, för att inte utsätta ansiktet för onödiga påfrestningar av parfym.

Sápmi Glow- Facial Oil kommer ge dig en känsla av välbehag och omsorg av dig själv. Oljan går snabbt in i huden och vi rekommenderar att du använder den 1-2 ggr/dagen. Då det räcker med 2-3 droppar för ansikte och hals, så kommer din olja räcka länge! Känner du att du har kvar olja på händerna efter applicering? Var inte rädd att använda den på andra kroppsdelar, utan Smörj in händer/armar eller ben med den överflödiga oljan och låt inte en droppe gå till spillo!

Jag älskar samtliga produkter, en del mer än andra, men ansiktsoljan är outstanding och troligen det bästa jag gjort efter mina barn.

Vår ansiktsolja har följande innehåll:

Sápmi Glow – Facial Oil innehåller följande oljor:

Tistelolja
Nyponfröolja
Hallonfröolja
Granatäppleolja
Aprikoskärnolja
Havtornolja
Blåbärsfröolja
Naturlig Vitamin E + Solrosolja

Om du vill dela vår upplevelse, eller ge bort en riktigt fin present till någon som står dig nära, är det nu du borde passa på.

Du hittar Sápmi Glow HÄR!

När du ändå är i taget, kanske du vill passa på att fylla upp med vår härliga vispade Shea? I så fall borde du kika in på Bakotous Whipped Shea som har ett galet lågt pris just nu och dessutom har en härlig, fruktig doft av Papaya och Mango. Det hittar du HÄR!

Bakotous Whipped Shea

Med det önskar vi våra kunder en riktigt fin komm

Lämna ett svar